Petra és Sanyi megvalósult álom esküvője

Petra és Sanyi egy csodálatos helyszínen, a Prónay Kastély elegáns környezetében  képzelték el a Nagy Napjukat. A napsütéses őszi délutánon az álomszép tó melletti teraszon hangzottak el az igenek. Az esküvő színvilága a púder és az arany kombinációja volt, amely könnyed eleganciát varázsolt az amúgy is csodaszép helyszínre.

Zsuzsi és Jani megvalósult álom esküvője

Zsuzsi és Jani egy igazán romantikus, tóparti esküvőt álmodtak meg.  A Nagy Napon a Duna partján egy kis tó stégjén mondták ki a boldogító IGEN-t családjuk és barátaik körében.
Az est tele volt meglepetéssel, hiszen a menyasszony egy tűzijátékkal lepte meg az újdonsült férjét.

Detti ès Roland megvalósult álom esküvője

Dettit és Rolandot annyi szeretet és odaadás vette körül az esküvőjük napján, amelyet elképzelni is nehéz. Megható pillanatok, sok vidámság, óriási buli váltották egymást az esküvőn, melyet én sem fogok elfelejteni soha.

Bogi és Ákos megvalósult álom esküvője

És amikor az esküvőszervező egyben a menyasszony is :-) Az esküvőnkről nagyon hosszasan tudnék mesélni, hiszen annyi sok élmény van bennem. Az egész nap annyi szeretetet, örömet, meghatottságot hordozott, amennyit el sem tudtam képzelni. Egész nap sírtunk és nevettünk felváltva. Velünk voltak a legfontosabb családtagjaink, barátaink és a kollégáik, akikkel megoszthattuk ezt a szép napot. Nagyon jó volt a másik oldalon állni és kívánom, hogy egyszer ezt mindenki élje át az életében!

 

Szandra és Tomi megvalósult álom esküvője

Szandra és Tomi esküvője egy tóparti szertartással kezdődött, majd a csodálatos panorámával rendelkező visegrádi étteremben folytatódott a vacsora és a buli.  Az esküvő egyik kedvenc része  a Selfie fal volt, ahol a vendégek vicces képeket készíthettek magukról.