"Kedves Bogi! Esküvőnk óta benne vagy a gondolataimban. Esküvő?! Kinek mit is jelent ez és mennyire tulajdonít neki fontosságot? Nos hát az én életemben ez nem kapott fontos szerepet...még jött Sanyi és elmondta, hogy Ő bizony feleségül fog venni. Ekkor még mindig nem éreztem a súlyát. Házasodni lehet úgy is, hogy az ember el megy a hivatalba és minden körítés nélkül összeházasodnak. Esküvő tervezése közben, többször eszembe jutottak a percek, amikor mamám mesélt nekem a herceg kisasszonyról, akit elvett a herceg és heted hét országra szóló lakodalmuk volt. Mesét hallgatva mindig elterveztem a sajátomat is. Ekkora jöttél Te, aki megálmodtad velünk és meg is csináltad nekünk. Köszönöm szépen Neked, hogy megvalósítottad az általam elképzelt esküvőt.... Én úgy mehettem férjhez, ahogy kislányként elterveztem és ez fontos volt nekem..Igazat megvallva még szebb volt, mint a "meséimben". Elképesztő hálás vagyok, hogy a nagy egy életre szóló emlékemet így megvalósítottad."

Petra

petra

 

"Bogi munkája kifogástalan volt. Összpontosítás, alázat, precízség és végtelen kedvesség jellemzi a munkáját. Szebb és jobb esküvőt el sem tudtunk volna képzelni. Minden barátomnak őt fogom ajánlani."

Fanni és Selcuk

fanni es seluck

 

"Precíz, munkájára igényes, kiválóan rögtönöz bármilyen felmerülő probléma esetén. Bármikor, bármivel kapcsolatban kérdésünk volt, hozzá fordulhattunk és ő tudta a választ és segített nekünk."

Barbi és Gyuszi

barbi es gyuszi

 

"A legjobb esküvőszervező, aki szívvel lélekkel dolgozik. Nagyon precíz, minden apró részletre figyelmet fordított. Nagyon közel került a szívünkhöz és biztos, hogy nagyon szép esküvőket fog még szervezni."

Detti & Roland

detti es roland

 

"Nagyon jó szervező, aki teljes mértékben odafigyel a vendég és a pár igényeire. Igazi öröm és élmény volt vele együtt készülni az esküvőnkre. Nagyon örülünk, hogy őt választottuk, mert nagyon jó munkát végzett! Köszönjük!"

Detti & Jani

detti es jani

 

"Az embernek házasságkötés terén nincs nagy tapasztalata, ezért hasznos ha bevon egy profi esküvőszervezőt. Bogi szerintünk a legjobb szervező! Kedves, aranyos, türelmes és odafigyel minden apró részletre. Kiváló munkát végzett!"

Anett & Csaba

anett es csaba

 

"Bogi nagyon kedves és segítőkész, könnyű vele együtt dolgozni! Nagyon figyelmes mindenkivel. Bájos modora, kellemes kisugárzása, elegáns megjelenése, pozitív energiát ad a másik félnek. Röviden: Bogi a Profi! Remélem még sokszor fogunk együtt dolgozni!

Black Velvet Zenekar - blackvelvet.hu

18472690 1459390754082943 846124854 o 1024x768