Esküvői helyszín
A helyszín kiválasztása mindennek az alapja, hiszen ez nagymértékben meghatározza az esküvő hangulatát és stílusát. Az esküvői helyszín kiválasztásánál figyelembe kell venni az esküvő tervezett létszámát és az esküvő dátumát is. Ha bizonytalanok vagytok a helyszín kiválasztását illetően, én segítek a hozzátok legjobban illő helyszínt megtalálni.

szertartasvezeto
Az esküvő előtt álló párok sokszor abba az akadályba ütköznek, hogy az anyakönyvi hivatalokban sorakozni kell a dátumokért és harcolniuk kell az általuk kigondolt időpontért. A szertartásvezetőt nem kötik hivatali szabályok, ezért a szertartás levezetésében a pár igényeihez tud igazodni. Nála nincsenek időbeli korlátok, így tarthatja a pár az esküvőjét vasárnap, ünnepnapon, vagy akár éjszaka is. Helyszíni korlátok sincsenek, a szertartás lehet akár egy tóparton, erdőben, vagy akár a pár saját kertjében is. Ez tehát egy modernebb kivitelezési formája a szertartás levezetésének, ami külsőségekben és tartalmilag is követi a tradicionális szertartást, de a pár egyedi igényeire helyezi a hangsúlyt.
dekoracio
A díszítés adja meg a helyszín és az esemény ünnepi hangulatát. Élő virágokból alkotott kompozíciók, különleges textíliák, elegáns papírdekoráció, fényfüzérek, léggömbök, gyertyatartók és sok kreatív ötlet varázsolja át a teret a Ti ízlésetekhez, eleganciátokhoz és személyiségetekhez igazodva.
eskuvoi meghivo
A vendégek a meghívóval találkoznak először az esküvő előtt, ezért fontos, hogy tükrözze az esküvő stílusát és hangulatát.  Számos mintájú, stílusú meghívók közül tudtok választani, ami illik hozzátok és az esküvő témájához is.
Zene
A zene határozza meg leginkább az esküvő hangulatát, ezért a zenekar kiválasztására nagy hangsúlyt kell fektetni. Figyelembe kell venni a meghívott vendégek korosztályát és stílusát. Többféle zenekar és együttes közül választhattok, akik garantálják egész estére a táncot és jó hangulatot. Amennyiben inkább a mostani slágereket szeretitek, választhattok esküvői Dj-t is, aki ugyan úgy tud mulatós és mostani számokat is játszani.
Fotós videós
Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítok nekik, hiszen az általuk készített emlékek maradnak meg számotokra a nagy napból. A jó fotós és videós meg tudja örökíteni azokat a bensőséges és meghitt pillanatokat, amelyeket sok év múlva visszanézve fantasztikus élményt nyújt majd Nektek.
ceremoniamester
A vőfély/ceremóniamester sokat segít abban, hogy zökkenőmentesen haladjon az esküvő menete, ezért javasolom a jelenlétét. Az esküvő alatt az a szerepük, hogy a násznépet igazgatva és összefogva az esemény házigazdája legyen. A vőfély vagy ceremóniamester gondoskodik arról, hogy az események gördülékenyen kövessék egymást úgy, hogy a vendégek jól érezzék magukat.
Esküvői torta
Az est legszebb és legmeghatóbb pillanata, amikor közösen vágjátok fel az esküvői tortátokat. Az esküvői torta ízlésvilágában igazodhat a terem díszítéséhez, de ez a ti döntéseteken múlik. Olyan szolgáltatókkal dolgozom együtt, akik mind ízvilágban és kinézetében is csodálatos tortakreációkat készítenek.

Táncoktatás
A hagyomány szerint a nyitó táncot az ifjú pár kezdi. A nyitó tánc betanulásában tánctanár lehet a segítségetekre, aki az áltatok kiválasztott zenére betanítja nektek a koreográfiát. Néhány tánclépés és egy kisebb koreográfia elsajátítása után biztos, hogy ti lesztek a táncparkett ördögei és a vendégek még sokáig a ti csodás táncotokról fognak mesélni.

eskuvoi auto
Választhattok hagyományos esküvői autót, old timer-t, limuzint, de akár egy hintóval is érkezhettek az esküvőre. Ha a násznépet is utaztatni szeretnétek az is megoldható egy kisbusszal, vagy akár egy kisvonattal is, amely stílusosan feldíszítve különlegessé teszi a násznép utazását.
Menyasszonyi ruha1Menyasszonyi ruha 2A menyasszonyi ruha kiválasztása sokszor okoz fejtörést a menyasszonynak, hiszen nehéz olyan ruhát találni, amely illik a személyiségükhöz és az alkatukhoz is. A nagy alkalomra mindenki szép, stílusos és elragadó ruhát szeretne választani magához. Az általam ajánlott ruhaszalonok mindegyike nagy figyelmet fordít a minőségre és maximális segítséget nyújtanak a ruha kiválasztásában. A ruhaszalonokban nem csak a menyasszony, hanem az örömanya és a koszorúslányok is kedvükre válogathatnak a szebbnél szebb ruhák közül.
szepsegapolasszepsegapolas 2A tökéletes haj, köröm és smink elengedhetetlen a Nagy Napon. Egy profi csapat áll a rendelkezésedre, hogy az esküvő napján kihozzák belőled a legtöbbet és te legyél a legszebb. Igény esetén az esküvő napján az otthonodban vesznek kezelésbe, hogy minél kényelmesebben, de mégis profi kezek által válj gyönyörűvé a nagy napon.
 • Desszert asztal
 • Koktél bár
 • Bor- és pezsgőszökőkút
 • Csoki-, pezsgő- és sajtszökőkút
 • Candy bar
 • Gyümölcsfaragás
 • Jégszobor
 • Pillangó- és galambreptetés
 • Esküvői tüzijáték
 • Esküvői lézershow
 • Lufi posta
 • Nászút megszervezése
 • Köszönetajándék
 • Esküvői honlap
 • Sátorbérlés
 • Fellépők az esküvőn
 • Tolmács biztosítása